Rejseforsikring til USA

Tag

Har du husket rejseforsikringen inden du tager afsted til New York?

Sundhedssystemet i USA er markant anderledes end det vi kender i Danmark, og det er ikke gratis at blive tilset af en læge eller at komme på hospitalet. Omkostningerne på de amerikanske hospitaler er nogle af de højeste i verden, og det kan blive en slem økonomisk overraskelse, hvis uheldet er ude, og du ikke har en rejseforsikring. Derfor er det meget vigtigt at du husker en rejseforsikring til USA.

Hvad skal min rejseforsikring til USA dække?

Som præsenteret ovenfor er udgifter til læge- og hospital blandt de vigtigste, som din rejseforsikring til USA bør dække. Herefter er det syge- og hjemtransport, der betyder, at du eksempelvis kan transporteres hjem i et ambulancefly, hvis dette bliver nødvendigt.

Husk rejseforsikring til USA

Dækning af hjemtransport kan blive relevant i flere forskellige scenarier: eksempelvis, hvis du er kommet til skade under dit ophold og bliver indlagt på hospitalet, og herefter ikke er i stand til at rejse hjem på almindelig vis. Du skal måske lægge ned på flyturen hjem og/eller have eskorte af en læge, der kan give dig medicin på flyturen. En rejseforsikring fra Dansk Rejseforsikring vil dække disse udgifter.

Et andet eksempel hvor hjemtransportdækning aktiveres er, hvis en af dine pårørende i Danmark bliver alvorligt syg, kommer slemt til skade, eller afgår ved døden. I disse eksempler vil vores rejseforsikring dække udgifterne til din flybillet til Danmark og tilbage til dit rejsemål, såfremt det ønskes.

I USA er personlige sagsanlæg hyppigere og større end vi kender dem i Danmark, og derfor er det en god ide, at have en ansvarsdækning når du rejser til USA. Vores ansvarsdækning opdeles i to områder:

  1. Tingskader, som eksempelvis dækker, hvis en forsikret ødelægger andres ting og gøres ansvarlig for skaden.
  2. Personskader, her vil forsikringen typisk dække, hvis den forsikrerede gøres personligt ansvarlig for en skade på en anden person.

Gode råd til din rejseforsikring inden afrejsen til USA

Har du også svært ved at overskue, hvilken rejseforsikring, der er den perfekte til din rejse? Vi har samlet et par gode råd, der forhåbentlig gør dit valg lettere.

Køb rejseforsikringen inden afgang, da de fleste forsikringsselskaber, ikke forsikrer rejsende der allerede er på destinationen.

Vær i god tid, og gennemlæs materialet. Det er vigtigt, at du som minimum er dækket for lægebehandling, hospital, syge- og hjemtransport plus ansvarsdækning.

Tjek rejsedatoen på forsikringspolicen og den valgte geografi. Forsikringen gælder udelukkende den periode og geografi du har oplyst så være omhyggelig med datoerne og geografien.

Hos Dansk Rejseforsikring kan du let købe en rejseforsikring til USA, og du kan altid fortryde dit køb, inden du rejser og få alle pengene retur helt uden gebyrer.

Læs mere om rejseforsikring USA her og beregn prisen på en rejseforsikring hos Dansk Rejseforsikring.

Kort over USA