Lær alle områder af New York at kende som udvekslingsstudent

Som udvekslingsstudent vil du lære New York og den amerikanske kultur rigtig godt at kende. Du kan vælge mellem at bo hos en familie eller på boarding school og har i begge tilfælde en masse fritidstilbud at vælge imellem.

Udvekslingsstudent i New York

Der er mange, der drømmer om at bo i New York. Det er helt forståeligt, da det er en fantastisk by, der byder på et væld af muligheder. Der er en følelse af, at du kan gøre og være, præcis den du vil, og det er virkelig befriende. Samtidig er der mange seværdigheder og aktiviteter i byen. Er du mellem 14 og 19 år, og vil du gerne være en del af byen, kan du tage et udvekslingsophold der. Det er en enestående mulighed for dig for at tilbringe tid i byen og virkelig lære den at kende.

Som udvekslingsstudent har du mulighed for at ønske, hvor du gerne vil hen. Derfor kan du godt være heldig at komme til at bo i New York City. Det kan dog også være, at du i stedet kommer til at bo i staten New York. I det tilfælde har du rig mulighed for at tage ind til byen i weekenderne.

New York City

Der er flere organisationer, der kan sende dig til New York på udveksling. En af dem, der sender danskere af sted, er IntoHighschool. De afholder også en Welcome Camp på otte dage i byen for alle udvekslingsstuderende, der skal til USA. Du kan læse mere om dem her.

Sådan er det at bo hos en amerikansk familie som udvekslingsstuderende

De fleste udvekslingsstuderende kommer til at bo hos en amerikansk familie. De er typisk meget gæstfri og vil byde dig velkommen i deres hjem og i deres familie. Alle familierne er frivillige, hvilket virkelig kan mærkes på det engagement, som de lægger i at have dig boende. De vil for eksempel som det mest naturlige i verden invitere dig med til Thanksgiving og Super Bowl og komme til din high school graduation.

Bo hos en amerikansk familie

Har du ikke lyst til at bo hos en familie, kan du i stedet vælge at gå på boarding school. Der bor du på skolen og kommer til at tilbringe al din tid sammen med dine venner. På den måde kommer det til at minde meget om et efterskoleophold.

Masser af muligheder for aktiviteter i din fritid

Du kommer ikke til at kede dig som udvekslingsstuderende i New York. Udover at du kan bruge timevis på at udforske alle afkroge af New York, vil du også have mulighed for at have masser af fritidsaktiviteter udenfor skolen. Det kan for eksempel være at dyrke sport. Du kan prøve nogle af de amerikanske sportsgrene som baseball, basketball og amerikansk fodbold af.

Er du mere den kreative type, vil du også have rig mulighed for at dyrke den side. De fleste high schools med respekt for sig selv har et kor og en dramaklub, som du kan være med i. Du kommer derfor ikke til at kede dig i løbet af dit år i New York.

Kort over New York City